ZAKALEC
Strony
Dania mięsne
Dania bezmięsne
Dania rybne
Dania dietetyczne
Napoje i koktajle
Ciasta
Desery
Sałatki i surówki
Makarony
Zupy
Pasty
czwartek, 27 czerwca 2013
Pasta z tuńczykiem i awokado
pół puszki tuńczyka
ćwiartka awokado
jajko na twardo
łyżka jogurtu naturalnego
koperek
pieprz
sok z ćwiartki cytryny
kiełki
Wszystkie składniki miksujemy blenderem. Na posmarowaną pastą kanapkę kładziemy kiełki.
Smacznego!
1 komentarz:
Unknown
28 czerwca 2013 03:06
tuńczyk w każdym wydaniu !
spróbuję : ))
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
tuńczyk w każdym wydaniu !
OdpowiedzUsuńspróbuję : ))